Bjelovarski plesači u Samoboru osvojili sedam medalja

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U Samoboru je u organizaciji domicilnog plesnog kluba i Hrvatskog sportskog plesnog saveza 23.10.2021. održano natjecanje u standardnim i latinsko-američkim plesovima. Natjecanju je pristupilo 19 klubova, sa ukupno čak 150 natjecatelja, a sve ih je ocjenjivalo 5 sudaca.

Među natjecateljima bilo je i 8 natjecatelja iz ŠPK H-8 i to u pojedinačnoj kategoriji: Ameli Koščak Vukobrat, Lena Medvedović, Leon Grgić, Erika Kiđemet, Marta Novaković, Tia Ivana Palata, te u paru  Filip Dujmović i Sara Haistor.

Bjelovarske su plesačice i plesači ukupno osvojili 7 medalja, a od toga 2 zlatne. Zapažen rezultat u visokoj kategoriji ostvarila je Ameli Koščak Vukobrat koja je u finalu u latinoameričkim plesovima osvojila 2. mjesto i srebrnu medalju,  a u standardnim plesovima 3. mjesto i brončanu medalju. Lena Medvedović osvojila je 1. mjesto u latinoameričkim plesovima i zlatnu medalju, dok je Leon Grgić u obje plesne discipline osvojio 1. mjesto i zlatne medalje. Tia Ivana Palata, Marta Novaković i Erika Kiđemet nisu uspjele doći do medalja, dok je plesni par Filip Dujmović-Sara Haistor u obje plesne discipline osvojio 2. mjesta i brončane medalje.

Zbog trenutne situacije s koronavirusom ne zna se kad će se i hoće li se uopće sljedeće natjecanje održati.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!