Evo tko su novi članovi Gradskog odbora HDZ-a

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Predsjednik Gradskog izbornog povjerenstva HDZ-a Grada Bjelovara Tomislav Miklić objavio je privremene rezultate izbora za članove Gradskog odbora Gradske organizacije i izaslanike (članove) na skupštinu županijske organizacije HDZ-a BBŽ održanih u nedjelju 7. studenoga.

Izabrana su 23 člana Gradskog odbora i dvostruko više izaslanika za Županijsku skupštinu stranke. Objavljujemo popis prema broju osvojenih glasova.

Na unutarstranačke izbore na kojem je prema biračkom popisu upisano 1764 članova HDZ-a s biračkim pravom, glasovanju je pristupio samo 71 član HDZ-a odnosno 4,03 posto. Umjesto članstva, glasovali su izaslanici, od 105 izaslanika, 71 je došao glasovati.

Kandidati u izbornom postupku mogu podnijeti prigovor Gradskom izbornom povjerenstvu HDZ-a Grada Bjelovara ako smatraju da postoje nepravilnosti u postupku provođenja unutarstranačkih izbora. Prigovor se podnosi u roku od 48 sati računajući od isteka dana kad je izvršena radnja na koju je uložen prigovor pa će se konačni rezultati proglasiti tek kad prođe taj rok.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!