Bajkeri na putu iz Prevlake za Vukovar stigli u Bjelovar

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U povodu obilježavanja tridesete godišnjice sjećanja na žrtvu Vukovara, Moto Klub Korčula u suradnji s udrugama proisteklim iz Domovinskog rata i moto klubovima iz cijele Hrvatske, organizira tradicionalnu vožnju motorima od Prevlake, koja je startala 13. studenoga, do Vukovara gdje će stići na sam dan obilježavanja tragedije 18. studenoga.
Karavana se vozi u pet etapa (pet dana), a putem su organizirani doručci, marende i obroci, te prenoćišta za sudionike karavane. S obzirom na nepredvidivost vremena i događanja, a sukladno propisima, karavana ima i prateće kombije, logistiku.
Karavana bajkera pod imenom „Zajedno u ratu, zajedno u miru“, koja broji oko 150 vozača, zaustavila se u ponedjeljak navečer u Bjelovaru nakon što su posjetili Barutanu.

Položili su vijenac na spomeniku u središnjem gradskom parku nakon čega su otišli u Gudovac gdje im je osigurana večera i smještaj za spavanje.

Predrag Lončar, iz Moto kluba White City Riders iz Bjelovara, organizirao je njihov boravak ovdje, a koloni će se priključiti i najmanje šest bajkera iz grada.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!