Otkriven uzrok požara u bjelovarskoj Demetrovoj ulici

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Otkriven je uzrok požara koji se dogodio u subotu u Demetrovoj ulici., izvijestili su iz bjelovarske policije.

-Očevidom je utvrđeno da je do požara došlo uslijed kratkog spoja na elektroinstalaciji između akumulatora i elektropokretača na osobnom automobilu Volkswagen bjelovarskih registracijskih oznaka vlasništvo 24-godišnjaka, a koji je trenutno na korištenju kod 57-godišnjaka – izvijestili su iz policije.

Navedeni automobil je u potpunosti izgorio, a požar se nakon toga proširio na drvenu krovnu konstrukciju garaže koja je u potpunosti izgorjela. Nakon što je požar zahvatio krovnu konstrukciju, proširio se na ostale konstrukcijske vezane objekte i to na garaže vlasništvo 74-godišnjakinje na kojoj je izgorio dio krovišta, 53-godišnjaka na kojoj je djelomično izgorjela krovna konstrukcija i garažu vlasništvo 44-godišnjaka na kojoj je djelomično izgorjela krovna konstrukcija, a u kojoj se nalazio parkirani osobni automobil bjelovarskih registracijskih oznaka vlasništvo 69-godišnjakinje koji je u potpunosti izgorio.

Požar je zahvatio i radionicu vlasništvo 76-godišnjakinje na kojoj je djelomično izgorjela krovna konstrukcija te stambeni objekt vlasništvo 44-godišnjaka na kojem je djelomično izgorjela krovna konstrukcija i koji više nije pogodan za stanovanje.

Iznos nastale materijalne štete se trenutno nije mogao utvrditi, a utvrditi će se naknadno.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!