Ne smijemo zamijeniti kritičku kulturu huškačkom nekulturom i nasiljem!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Bjelovarski HSLS se oglasio o nasilju kojemu ovih dana svjedočimo u Bjelovaru, od napada na liječnike, do bacanja zapaljivih naprava na stranačke prostorije HDZ-a. Priopćenje koje potpisuje predsjednik bjelovarskog ogranka stranke Mario Holiček prenosimo u nastavku.

Gradska organizacija HSLS-a Bjelovar oštro osuđuje bilo koji oblik nasilja i netolerancije u društvu.  Ovih smo dana svjedočili nizu uvredljivih komentara na društvenim mrežama upućenim našim liječnicima, nasrtanjem prosvjednika na zaposlenike Zavoda za javno zdravstvo Bjelovarsko-bilogorske županije prošlog četvrtka,  prije tri dana provali u prostorije Županijske organizacije HDZ-a Bjelovarsko-bilogorske županije koje su pri tom devastirane pa i ovom današnjem činu napada na sjedište bjelovarskog HDZ-a prilikom čega je bačena zapaljiva naprava. Svi ovi događaji vjerojatno nisu povezani, ali su neprihvatljivi i velikoj većini građana neshvatljivi.

Pozivamo na zdrav razum svih građana da ne zamijene kritičku kulturu huškačkom nekulturom i nasiljem koje nije nikad pridonijelo rješavanju bilo kakvih problema kako pojedinca, tako i društva u kojem živimo.

Očekujemo od nadležnih tijela da čim prije otkriju počinitelja ili počinitelje te da ih se najoštrije osudi.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!