Bjelovarsko Dječje gradsko vijeće spremno za novu radnu godinu, izabrana i gradonačelnica!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Jučer je konstituirano Dječje gradsko vijeće Grada Bjelovara. Osim gradonačelnika Daria Hrebaka, uspjeh u radu zaželio je na samom početku sjednice i predsjednik Gradskog vijeća Bjelovara Nenad Martinovski.

– Želim vam puno uspjeha i da u svom radu, kad naiđete na neke poteškoće, da ih prebrodite, da stvorite Grad i društvo koji će biti bolji nego danas. Nemojte se ničega bojati, mi smo tu za vas. Slobodno svoje ideje plasirajte prema Gradskom vijeću i mi ćemo ih pokušati ostvariti sukladno financijskim mogućnostima – istaknuo je.

17 učenika svih bjelovarskih osnovnih škola za dječju je gradonačelnicu anonimnim glasovanjem izabralo učenicu sedmog razreda Ivu Lijović koja se svima zahvalila na iskazanom povjerenju.

– Zahvaljujem se svima na povjerenju i obećavam da ću odgovorno i časno izvršavati dužnost dječje gradonačelnice i činiti sve što je u mojoj moći da Dječje gradsko vijeće bude vaš prvi prijatelj – poručila je.

Osim dječje gradonačelnice, izabrane su i dvije zamjenice – Nika Zobec i Petra Tomić. Svima želimo uspješan mandat s puno dobrih ideja kojima će doprinijeti svojoj zajednici.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!