Grad Bjelovar, Komunalac i Vodne usluge odlučili pojednostaviti plaćanje računa

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Grad Bjelovar te tvrtke Komunalac i Vodne usluge građanima su odlučili olakšati plaćanje računa korištenjem Keks Pay mobilne aplikacije Erste banke. Bjelovarčani od sada mogu račune primati digitalnim putem i plaćati ih bez naknada. Tako će se moći plaćati komunalne usluge Grada Bjelovara, kao i računi Komunalca i Vodnih usluga, a potrebno je samo poslati zahtjev za primanje računa digitalno putem aplikacije. Gradonačelnik Dario Hrebak ponosan je što Bjelovar među prvima ulazi u ovu pozitivnu priču.

– Keks Pay aplikacija pokazala se izvrsnom uslugom i potvrđuje naša dosadašnja nastojanja da građanima omogućimo bolju i lakšu suradnju s gradskom upravom, ali potvrđuje i našu dobru suradnju s Erste&Steiermarkische bankom – naglasio je. Zanimljivo je da je Bjelovar četvrti po redu grad u kojem se Keks Pay aplikacija koristi za plaćanje parkinga.

Ova aplikacija će objediniti sve dobre osobine svih razvijenih platnih kanala koje već posjedujemo, rekao je predsjednik Uprave Komunalca i Vodnih usluga Ivan Ivančić.

– Ova aplikacija bi nama trebala donijeti određene uštede jer ćemo njome izbjeći troškove printanja i dostave klasičnih računa. Tu je naš interes, uz spoznaju da smo servis Gradu i da smo omogućili lakše plaćanje naših računa – rekao je.

Ovom prigodom održana je i prezentacija o korištenju aplikacije Keks Pay koju je prije svega potrebno instalirati na mobilni uređaj, zatim unutar aplikacije potražiti opciju režije i zatražiti prijavu. Kada korisnik uspješno izvrši prijavu, računi više neće stizati na kućnu adresu, nego će putem aplikacije stizati u digitalnom obliku.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!