[FOTO I VIDEO] Ante iz Bjelovara je Djedu Božićnjaku napisao pismo koje nas je dirnulo do suza

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Mobiteli, računala, igraće konzole, pametni satovi, skupi bicikli i tenisice… U svijetu u kojem prevladavaju materijalne vrijednosti, to su najčešće želje koje ovih dana klinci ispisuju u svojim pismima Djedu Božićnjaku. Rijetke su one koje se mogu ostvariti bez novca. Rijetke, ali ipak ih ima.

Pismo s baš takvim željama stiglo je ovih dana na adresu Alfa radija, u sklopu blagdanske akcije ‘Pismom do Djedice’. Napisao ga je 9-godišnji Ante Stanić i njime rasplakao čitavu ekipu na radiju, a vjerujemo i brojne slušatelje koji su ga imali priliku čuti u eteru. Ante je Djeda Božićnjaka zamolio da mu omogući da Božić provede sa svojim tatom, koji radi u Njemačkoj, te s bakom i djedom koji se brinu za njega.

-S bakom i djedom sam slušao radio i čuo sam poziv djeci da napišu pismo Djedici. To mi je bilo lijepo pa sam odlučio napisati jedno. Tata radi u Njemačkoj i dolazi kući svaka tri tjedna pa sam odlučio poželjeti da bude s nama za Božić – ispričao nam je budući nogometaš Ante i otkrio kako mu je Djed već ispunio želju jer mu je neki dan stigla vijest da tata za Božić zaista dolazi kući.

Dok čeka tatu, Ante se s bakom i djedom već naveliko sprema za nadolazeće blagdane.

-Baka i ja pečemo kolače, ja joj pomažem. Najdraži su mi čupavci koje valjamo u čokoladu i kokos. Za Božić ćemo ispeći i meso i okititi bor i uživati u blagdanima – kazao nam je Ante koji je otkrio kako za Božić ima još jednu želju.

-Volio bih da padne snijeg da se mogu grudati s tatom i raditi snjegovića – kaže simpatični dječak. Iako rado ide u školu i ima puno prijatelja u svom trećem razredu u IV. osnovnoj školi Bjelovar, u kojoj niže samo petice, Ante kaže priznaje kako jedva čeka praznike kako bi s obitelji mogao uživati u blagdanskoj čaroliji.

Želimo vam da i vi osjetite djelić te čarolije, kad poslušate Antino pismo Djedici zbog kojeg je mnogima srce već poraslo za koji broj. Pa i samome Djedici, kojega je ono toliko oduševilo da je pojurio u Bjelovar kako bi osobno upoznao ovog posebnog dječaka.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!