Hrebak: Ines, zašto lažeš? Šarić: Dario, Gotovac bi iz groba ustao da vidi što radiš

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Najava bjelovarskog gradonačelnika Daria Hrebaka da gradi dva vrtića i da smanjuje cijenu vrtića koju će participirati roditelji u Bjelovaru, na društvenim je mrežama izazvala brojne pohvale, ali i poneku pokudu.

Ines Vrbanić (Šarić), živopisna vijećnica iz Čazme oplela je po Hrebaku: U Koprivnici je vrtić besplatan za svu djecu vec 10 godina tako da teško da će Bjelovar biti bolji.

Hrebak je odmah odgovorio: Ne lagati Ines. Danas se sve može javno provjeriti. Vi ste vijećnica i trebali bi građanima govoriti istinu, a sad ste slagali. Ovo je vaša izjava koja je čista laž. U Koprivnici je vrtić besplatan za svu djecu…

Vrtić nije besplatan u Koprivnici i točka. Ovo je VELIKA LAŽ što ste  ustvrdili i umjesto da se posipate pepelom, jer ste htjeli izmanipulirati Bjelovarčane i ispričate za svoje neistine, još se počnete izmotavati. Političari bi u svom djelovanju trebali znati     da trebaju imati i odgovornost za izgovorenu riječ. A vi ste isto političarka.
Hrebak je dao i dokaz iz lokalnih novina: “Uskoro, a moguće već od ožujka, poskupjet će smještaj djece u privatnim vrtićima na području Koprivnice. Roditelji djece koja pohađaju javni gradski vrtić plaćaju smještaj 500 kuna po djetetu, a u privatnima od 550 do 600 kuna. Grad je odredio ekonomsku cijenu vrtića od 1600 kuna, te sa 1100 sufinancira smještaj u gradskom vrtiću, a s 1000 ili 1050 u privatnima.”

Pitao je Ines Vrbanić još jednom: Pa jeste vi pročitali ovaj tekst? Ajmo još jednom pročitajte pa ćete vidjeti da vrtić u Koprivnici     nije besplatan kao što ste vi rekli da je. Netko tko kaže neistinu – laže.
Evo, još jednom pročitajte u miru tekst. Rekli ste da su u KC vrtići besplatni, nisu, dakle, lagali ste!
Ines se ne da slomiti, napada na drugim mjestima: Vi koji ste u koaliciji sa strankom koju je sud RH proglasio zločinačkom organizacijom imate obraza bilo koga prozivati pa za Vas je i taj HDZ čisto poštenje, oni bar ne skrivati tko su za razliku od Vas.

Kad bi Gotovac i Goldstein vidjeli današnju politiku HSLS-a i njegovog predsjednika od muke bi iz groba ustali.

Ne zaboravite posjetiti Hrvatsku kapelicu u Betlehemu od 2 milijuna kuna pa se tamo pomolite za besplatne vrtiće u Bjelovaru, zapravo pomolite se da budu besplatni u cijeloj županiji. To bi bilo korisnije nego da se usred radnog vremena sa mnom prepucavate, oštra je Vrbanić.

Hrebaku je na kraju ponestalo strpljenja i kratko je poručio: Dajte barem pokažite minimum političke korektnosti i priznajte da ste pogriješili. Da ste nenamjerno zbunili javnost.

Ines Vrbanić nije priznala.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!