Narodna knjižnica P. Preradović pridružila se inicijativi ‘Tjedan braka’

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Narodna knjižnica ‘Petar Preradović’ uključila se u inicijativu ‘Tjedan braka’.

O čemu se radi?

‘Tjedan braka’ je dio međunarodne incijative Marriage Week International kojom se slavi brak i potiče parove na stvaranje iskrenih odnosa. Obilježava se od 1997. godine u više od 27 zemalja svijeta.

Ove godine se i Narodna knjižnica ‘Petar Preradović’ pridružila ovoj inicijativi s posebnom akcijom besplatnog učlanjenja za bračne i izvanbračne parove od 7. do 14. veljače 2022.

-Da biste se besplatno učlanili potrebno je doći u paru, a ako je jedan od supružnika/partnera već od ranije član Knjižnice, može dovesti i upisati svoju bračnu/izvanbračnu partnericu ili partnera. Za upis je potrebno donijeti i predočiti osobnu iskaznicu. Članstvo vrijedi godinu dana, a članska iskaznica može se koristiti za posudbu knjiga i korištenje drugih usluga Knjižnice – naveli su iz bjelovarske knjižnice.

Učlaniti se možete na Odjelu za odrasle, Trg E. Kvaternika 11 i u Područnoj knjižnici Nova Rača, Trg S. Radića 56.

Tjedan braka popratit će i izložba knjiga postavljena u prizemlju matične zgrade, a predstavit će naslove posvećene ljubavi i bračnim odnosima koje se mogu posuditi na Odjelu za odrasle. Sigurni smo da će među odabranim naslovima svatko pronaći nešto za sebe.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!