Hubak: Imamo višestruke državne prvake, a u svome gradu ne možemo dobiti priznanje!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Športski plesni klub ‘H-8’ oglasio se priopćenjem u kojem su se osvrnuli na nedavnu dodjelu nagrada za najbolje sportašice i sportaše Grada Bjelovara. Smatraju da su oštećeni, s obzirom na uspjeh njihovih malenih plesača. Priopćenje koje potpisuje predsjednik kluba Dragutin Hubak prenosimo u nastavku.

-Športski plesni klub ‘H-8’ čestita svim nagrađenim sportašima i sportašicama i pojedincima od strane Sportske zajednice Grada Bjelovara za 2021.g..

Međutim, također se pridružuje  klubovima koji traže izmjenu Pravilnika sportske zajednice Grada Bjelovara o izboru najboljih sportaša, sportašica i sportske ekipe za dodjelu godišnjih priznanja klubovima i pojedincima, koji još datira, s određenim dopunama, od 2010.g.

Naime, Športski plesni klub ‘H-8’ izražava nezadovoljstvo ovogodišnjem izostavljanjem Ramone Pečar i Leona Grgića među nagrađenima.

Ramona Pečar je dvostruka državna prvakinja i viceprvakinja dok je Leon Grgić trostruki državni prvak, u standardnim, latinsko-američkim plesovima i kombinaciji, za 2021.godinu.

Leon Grgić je od strane Hrvatskog sportskog plesnog saveza, koji je i član Hrvatskog olimpijskog odbora, proglašen najuspješnijim sportašem u Hrvatskoj u mlađoj dobnoj kategoriji.

Pitamo se što se više može postići od državnog prvaka ili prvakinje na nacionalnom nivou da bi se primilo tj. zaslužilo priznanje u bilo kojem vidu i iz tih razloga tražimo promjenu Pravilnika, stoji u priopćenju.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!