Azili žele pomoći životinjama izbjeglicama! Jedna kap možda ne čini razliku, ali…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Pomoć Ukrajini stiže sa svih strana i to ne samo za ljude, već i za životinje. Samo jedan od primjera je Azil za životinje “Šapa”.

Njihovu objavu na Facebook-u prenosimo u cijelosti:

“Biti čovjek…to je nešto što je u životu najvažnije i što je, nažalost, u današnje vrijeme postalo rak rana društva… Ne gledati samo sebe i svoje probleme, već shvatiti da postoje i gore stvari, veći problemi i tužnije sudbine…

U čitavoj ovoj zbrci s Rusijom i Ukrajinom, mi ovako maleni teško da možemo imati neki veći značaj…značaj za narod u cijelosti, ali možemo značiti nešto za pojedinca, običnog čovjeka poput nas, koji je u strahu i borbi za goli život,isti spakovao u dva kofera i naručje, i pobjegao glavom bez obzira…

Grad Bjelovar je objavio kako u ovom trenutku može prihvatiti između 50-100 izbjeglica iz Ukrajine… Mi se pridružujemo sa smještajnim kapacitetom za 5 pasa.

Ukoliko se pokaže potreba, a zbog svih nas, vas i njih, nadajmo se da neće, Šapa je spremna smjestiti i zbrinuti 5 psećih duša ukrajinskih izbjeglica do trenutka okončanja ove nemile situacije.

Budimo ljudi… pružimo ruku onima kojima je to potrebno…

Budimo ta kap čovječnosti i dobrote…jedna kap možda ne čini razliku… ali i najveći val satkan je od malih kapi… Ovo je naša kap…”

Sve potrebne informacije i konzultacije oko smještaja mogu se dobiti na sljedeće brojeve:

ŠAPA: +385 99 850 3647

ZORAN: +385 95 857 3628

DANIJELA: +385 95 585 6517

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!