Hrebak otkrio kada će krenuti obnova glavne prometnice kroz Gudovac

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Katastrofalno stanje ulica u Gudovcu o kojem smo pisali sredinom veljače i dalje uznemirava i onemogućava normalniji život žiteljima toga dijela grada.

Stoga smo upitali gradonačelnika Hrebaka kada će se krenuti u obnovu ulica i glavne prometnice u Gudovcu.

-Ulice su takve zbog projekta aglomeracije. Mogu reći da će kroz mjesec dana kanalizacija biti završena. Na sastanku u Gudovcu smo dogovorili da će sve sporedne ulice koje su u nadležnosti Grada Bjelovara biti riješene od strane Grada. Dakle, sanirat ćemo sve sporedne ulice u roku od mjesec i pol dana što znači da će stanovnici uz kanalizaciji dobiti i novi asfalt – rekao je gradonačelnik Hrebak i dodao.

-Što se tiče glavne ulice to jest prometnice, ona je u nadležnosti Hrvatskih cesta. Mi imamo dobru suradnju s Hrvatskim cestama i to će također biti riješeno, sjetite se samo Trojstvene ulice kako je na kraju sve obnovljeno. No, problem je što Hrvatske ceste imaju svoje procedure koje traju malo duže. Taj projekt se još projektira i još treba proći javnu nabavu. No, ja vjerujem da će Hrvatske ceste do ljeta krenuti s radovima kompletne prometnice – istaknuo je Hrebak.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!