Mjesec znanja u Inkubatoru ideja!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Coworking Inkubator ideja mjesto je na kojem se povezujemo, razmjenjujemo iskustva i rastemo. Ovaj jedinstveni coworking prostor omogućuje vam da koristeći radni prostor i kroz sudjelovanje u aktivnostima koje se u njemu provode unaprijedite poslovanje svoje organizacije na način da steknete nove poslovne vještine, smanjite troškove poslovanja i stvorite mrežu kontakata čime ćete se izdići iznad konkurencije.

Jedna od aktivnosti koje se u Inkubatoru provode su i radionice namijenjene razvoju poslovnih vještina na kojima ćete kroz druženje u ležernoj atmosferi, uz mnoštvo primjera iz prakse, na jednom mjestu i iz prve ruke dobiti provjerene informacije koja ćete dalje implementirati u svoju postojeću organizaciju ili iskoristiti kao podlogu za pokretanje nove.

Ne propustite priliku da na jednom mjestu i iz prve ruke saznate sve bitne informacije vezane uz teme koje su na rasporedu u mjesecu ožujku.

Što vas očekuje u ožujku

U četvrtak 10. ožujka saznajte kako ostaviti najbolji prvi dojam i zainteresirati sugovornika za ono što nudite ako imate samo jednu minutu da predstavite sebe, svoj proizvod, uslugu ili poslovnu ideju. Na temelju prvog dojma i nekoliko inicijalnih rečenica ljudi odlučuju žele li suradnju s vama i zato naučite mudro birati riječi.

Na drugoj po redu radionici, u četvrtak 17. ožujka, upoznajte se s prednostima i mogućnostima djelovanja kroz udrugu. Naučite kako osnovati i organizirati poslovanje postojeće udruge i s lakoćom, uz stručno mentorstvo savladajte kompletnu zakonsku regulativu vezanu uz poslovanje udruga.

Kako kontinuiranim planiranjem i praćenjem realizacije možete predvidjeti trendove na tržištu i donijeti održive financijske odluke saznat ćete u četvrtak 31. ožujka. Informacije koje ćete dobiti omogućit će vam da uspješno savladate prepreke i nedoumice s kojima se svakodnevno susrećete u financijskom upravljanju svojim organizacijama.

Pripremite pitanja jer će naši predavači spremno odgovoriti na svako od njih.
Ulaz na sva događanja je bez naknade.

Želite sudjelovati?

Iako je ulaz slobodan, dolazak je potrebno najaviti pozivom (043/243-534), e-mailom (office@inkubator-ideja.hr) ili porukom na Facebook ili Instagram stranici Inkubatora ideja. Vidimo se!

Inkubator ideja – projekt koji je sufinancirala Europska unija
Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva nositelj je EU projekta pod nazivom Inkubator ideja čija je ukupna vrijednost 1.994.857,17 kn. Projekt je sufinanciran od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda iznosom od 1.695.628,59 kn te iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (na pozicijama Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske) iznosom od 299.228,58 kn.
Sadržaj objave isključiva je odgovornost Bjelovarskog centra za razvoj civilnoga društva.

Više informacija o fondovima Europske unije možete saznati web stranicama www.esf.hr i www.strukturnifondovi.hr


PODIJELI S PRIJATELJIMA!