Moto klub Bjelovar prikuplja pomoć za djecu Ukrajine

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Bjelovarski bajkeri su još jednom pokazali da imaju ogromno srce. Na inicijativu Anite Jambrović u subotu organiziraju humanitarnu akciju “Djeca Bjelovara za djecu Ukrajine” u kojoj će prikupljati igračke i dječju odjeću.

-Molila bih sve ljude dobre volje da izdvoje jednu igračkicu i da nam je donesu, da ju zapakiramo i pošaljemo djeci kao i odjeću koja im je zaista potrebna – kaže Jambrović.

Anita Jambrović

Za Moto klub Bjelovar nije bilo ni trenutka dvojbe jer žele ukrajinskoj djeci barem malo olakšati dane kroz koje ne bi trebali prolaziti.

-Želimo tim mališanima kojima je ukradeno djetinjstvo i morali su se odseliti od kuće, svojih škola, možda razdvojiti od roditelja pomoći nekom sitnicom da im bude lakše kod nas u Hrvatskoj. Akcija je isključivo za djecu iz Ukrajine koja su kod nas u Hrvatskoj – ističe predsjednik Moto kluba Bjelovar Alen Krce.

Bjelovarčani će igračke i dječju odjeću moći pokloniti ove subote od 11 do 17 sati na korzu kod fontane, a Moto klub Bjelovar će ih do malenih ukrajinskih izbjeglica proslijediti uz pomoć  Crvenog križa.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!