U Dom kulture dolazi fantastična predstava jednog od najboljih glumaca regije

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Zijah Sokolović jedan je od najboljih glumaca regije čije predstave su znale biti igrane u 20-ak zemalja svijeta. Također, ovaj vrsni glumac režirao je i glumio u 122 predstave, 33 filma, 24 TV serije, a nagrađivan je čak 55 puta.

Upravo jedna njegova predstava “CABAres CABArei” – Životna komedija Zijaha A. Sokolovića će biti održana u bjelovarskom Domu kulture.

Naime, u organizaciji KMC-a Bjelovar 29. ožujka ljubitelji kazališta će moći pogledati cabaretsku forma kazališta u kojoj se preispituje kriza srednjih godina, odnosno trenutak kada čovjek podvuče crtu, htio ili ne htio pa preispituje sve što mu se dogodilo, sve što mu se događa i što će mu se dogoditi. Sokolović govori o upoznavanju, o iskustvu, o običnom danu, o uspjehu i neuspjehu, o dogovaranju, o borbi mišljenja, o hrani, o zdravom razumu, o vožnji autom, o budućnosti, o kazalištu kao frižideru zabluda, o mediokritetima, o rodbini, o zaostalosti, o pomirenju sa životom, o budalama, o seksu i starosti, a sve u jedinstvenoj interpretaciji ovog legendarnog glumca – naveli su iz KMC-a.

ULAZNICE / KMC (KINO BLAGAJNA) / WWW.KMCBJ.HR
Sat vremena prije početka predstave na blagajni Doma kulture.
Cijena ulaznice: 60 kn (redovna), 50 kn (studenti, umirovljenici / samo na blagajni).


PODIJELI S PRIJATELJIMA!