Poznat prvi izvođač, koncert će održati jedan od najpopularnijih domaćih pjevača

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U punom su jeku pripreme za ovogodišnju 26. Terezijanu, a iz Turističke zajednice Bilogora Bjelovar su izvijestili kako već imaju potvrdu nekih glazbenika koji će na njoj nastupiti.

-Nakon što je proteklog vikenda održao dva koncerta pred prepunom zagrebačkom Arenom, Petar Grašo dolazi i na bjelovarsku Terezijanu. U nedjelju, 19. lipnja 2022. očekuje vas veliki koncert, na nikad većoj pozornici. Slobodno možemo reći, pravi spektakl i glazbena poslastica. Da se radi o jednom od ponajboljih hrvatskih glazbenika, svjedoči i da je usred koncerta u Areni podijelio vijest kako je proglašen dobitnikom Večernjakove ruže za glazbenika godine, nagradu za koju je nekoliko puta bio nominiran, ali je posljednji put nagrađen prije sedamnaest godina – poručuju iz TZ Bilogora Bjelovar.

Terezijana se ove godine održava od 16. do 19. lipnja i u četiri dana donosi programe ispunjene tradicijom, kulturom, vrhunskim glazbenicima i brojnim uličnim izvođačima. Više informacija o izvođačima i programima, ali i brojnim novitetima koji se pripremaju bit će poznati uskoro, poručuju iz TZ Bilogora – Bjelovar.

 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!