[FOTO] Veliki uspjeh ŠPK H-8 na državnom prvenstvu u zagrebačkom Domu sportova

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Proteklog vikenda u Zagrebu, Domu sportova održano je državno prvenstvo u latinsko-američkim plesovima i međunarodni bodovni turnir.

Natjecalo se  720 plesača i plesačica iz 32 kluba koji dolaze iz šest zemalja a sudilo je devet sudaca.

Među natjecateljima na državnom prvenstvu bilo je i 11 natjecatelja iz ŠPK H-8 dok je na bodovnom turniru bilo 7 natjecatelja i to u pojedinačnoj kategoriji:

Lana Pogledić, Marta Novaković, Hana Birač, Erika Kiđemet, Tia Ivana Palata, Leon Grgić, Ramona Pečar, Lena Medvedović, Lana Novak, Ameli Koščak Vukobrat, Mateja Kolarić te plesni par Borna Kovačević-Petra Filipan.

Najbolji rezultat na državnom prvenstvu u latinsko-američkim plesovima postigla je Ramona Pečar koja je osvojila 2.mjesto i srebrnu medalju te Ameli Koščak Vukobrat koja je od četvrtfinala, polufinala osvojila 8.mjesto od 18 natjecateljica te plesni par Borna Kovačević-Petra Filipan koji su osvojili 6.mjesto u finalu.

Na bodovnom turniru osvojene su 3 zlatne medalje i to:

Hana Birač u standardnim plesovima i Leon Grgić u obje plesne discipline osvojio je 1.mjesta i zlatne medalje dok je Lana Novak osvojila u standardnim plesovima 3.mjesto i brončanu medalju.

Svi ostali postigli su zapažen rezultat u velikoj konkurenciji, ali nedovoljan za viši plasman.

U Klubu su zadovoljni postignutim rezultatima, a sljedeće natjecanje je u Bjelovaru u organizacije plesnog kluba ,,H-8,, za ,,TROFEJ GRADA BJELOVARA,, koje će se održati 23.4.2022. u dvorani novoga srednjoškolskog centra.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!