Hrebak želi do ponedjeljka znati tko će voditi TZ Bilogora-Bjelovar, no odluka je prilično izvjesna

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Predsjednik Turističkog vijeća Turističke zajednice Bilogora-Bjelovar, bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak, sazvao je u petak elektronsku sjednicu Turističkog vijeća na kojoj bi trebalo biti odlučeno o novom direktoru, odnosno direktorici Turističke zajednice. Po svemu sudeći, to će biti dosadašnja direktorica Ana Kelek.

Naime, kako neslužbeno doznajemo, preostalih dvoje kandidata, Igor Prka i Martina Čapo, poslali su nepotpune prijave. I kod Prke i kod Čapo nedostajao je dio dokumentacije vezan uz njihov radni staž.

Za razliku od njihovih, prijava Ane Kelek bila je potpuna te je posebno povjerenstvo koje su činili Jasna Grgić Škaurin, Jasnica Despot, Srećko Koljić, Mario Pajić i Nuhi Ismaili zaključilo kako Kelek zadovoljava sve uvjete natječaja. Njihov zaključak poslan je na uvid Turističkom vijeću koje bi elektronskim glasovanjem do ponedjeljka trebalo odlučiti hoće li Ana Kelek voditi Turističku zajednicu Bilogora-Bjelovar i iduće četiri godine. Naime, novim Zakonom o turističkim zajednicama i promicanju hrvatskog turizma predviđeno je da se ravnatelji ubuduće imenuju na mandat od četiri godine.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!