[FOTO/VIDEO] Plesom glumaca i publike prodana prva ulaznica za BOK fest

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Danas je na gradskom korzu kod ‘BOK kućice’ prodana prva ulaznica za ovogodišnji BOK fest i to na poseban, veseo način.

Naime, ovogodišnji kum festivala glumac Asim Ugljen koji sudjeluje u showu ‘Ples sa zvijezdama’, sa svojom partnericom iz show-a Nikom Jelić ispred BOK kućice otplesao je kultni ples popularne pjesme ‘Staying alive’ nakon čega je prodana prva ulaznica za ovogodišnji festival.

 

-Inače nisam fan festivala, ali BOK obožavam. Volim Bjelovar, volim ljude ovdje, hvala Goranu i Ivanu što su me pozvali. Imate fenomenalan festival i uživajte ljudi – kazao je Asim koji je s Nikom Jelić, svojom partnericom iz popularnog show i profesionalnom plesačicom latinoameričkih i standarnih plesova zaplesao s publikom.

Gradonačelnik Dario Hrebak nije krio zadovoljstvo što se BOK vratio na velika vrata.

-Nakon svih nedaća uz koronu, konačno ćemo imati BOK fest kao što je nekada bio. Zahvaljujem se Goranu Navojecu i Ivanu Ožegoviću što su nam napravili drugačiji, bogatiji i kvalitetno sadržajniji BOK fest i upravo zbog toga BOK fest se vratio na velika vrata. Imamo 12 kvalitetnih predstava, Varaždin, Zagreb, Osijek, Bjelovar, Sarajevo, bit će tu za svakoga ponešto – kazao je gradonačelnik Hrebak.

Predstava preko ‘veze’

Umjetnički direktor Goran Navojec istaknuo je da nije bilo lako prošle godine organizirati BOK, ali da se sve polako vraća na svoje.

-Radujemo se što ćemo ujahati u naš grad u punom sastavu. Fantastična predstava HNK-a Varaždin u režiji Krešimira Dolenčića će otvoriti festival. Neka igre počnu – kazao je Navojec.

Na pitanje kako se radio ovogodišnji program Navojec je odgovorio.

-Ima puno nagrađenih predstava, ali nažalost nema 12 nagrada da dovedemo samo nagrađene. Garantiram svojim brkom da će predstave biti jako zanimljive. Većinu predstava je selektirao Ivan Ožegović, druge su bile moje diskrecijsko pravo da nekoliko predstava upadne preko veze. Posebno predstava od moga kuma Mlikote. Niti je njegova gluma na nivou, niti je ta predstava na nivou, ali kompjuterskom greškom i mojom vezom ta predstava će biti na festivalu – rekao je u svome stilu Navojec.

Cijena ulaznica: 60 kuna parter, 50 kuna balkon.
Predstave u Gradskom muzeju i Bjelovarskom kazalištu su 50 kuna.
Predstava Sjećaš li se Dolly Bell je partner 70 kuna, a balkon 60.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!