Bliži se ‘Proljeće na Bilogori’! Organizatori upozoravaju – najvažnija dobra obuća!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Kako bi odrasli, ali i djeca proveli dan u prirodi, pobrinulo se Hrvatsko planinarsko Društvo Bilogora organiziravši 25. “Proljeće na Bilogori” koje će se održati 24. travnja od devet sati. Okupljanje sudionika planirano je od 8 i 30 do 9 i 15 kod Planinarskog doma Kamenitovac, nakon čega slijedi zajednički Bilogorski doručak i pozdravni govor od strane organizatora. Sudionici će moći odabrati jednu od četiri planirane staze, najavljuje predsjednica HPD-a Bilogora Vera Pauška.

– U 9 i 30 je polazak na stazu Pohajdin bunar, riječ je o najdužoj stazi od 15 kilometara i malo je zahtjevnija. U 10 sati polazak je na našu obilaznicu Bilogorske staze od 12 kilometara – kaže Pauška.

Mislilo se i na stariju populaciju te djecu.

– U 10 i 15 polazak je na Orovačke vinograde, to je kraća staza za starije osobe u dužini od osam kilometara. Na kraju, dječja staza Mali bilogorci kreće u 10 i 30 sati, duga je četiri kilometara, kreće se od Kamenitovca, ide kružno i vraća se opet na Kamenitovac – rekla je.

Za 12 i 30 sati predviđen je zabavni program za djecu, od 13 do 14 i 30 sati ručak i naposljetku od 14 do 17 sati druženje planinara.

Pauška moli sve sudionice da se obuku slojevito te ono najbitnije – da imaju dobru obuću.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!