Brojni glazbeni sadržaji na ovogodišnjoj Terezijani!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Nakon što je početkom svibnja Turistička zajednica Bilogora-Bjelovar najavila A-Terezijanu, ovih dana nastavljaju se nizati i brojni drugi glazbeni sadržaji koji će upriličiti ovogodišnju manifestaciju.

17. lipnja u 20 sati na paviljonu će vas svojim glasovima zaintrigirati Sabrina Hebri, Igor Drvenkar, Josip Palameta, Goran Orešković,Vjeko Ključarić, Eni Jurišić, Filip Rudan i Stjepan Lach.

Samo dan kasnije, Terezijana donosi memoriam glazbeni program “Tragom Olivera”, također u 20 sati na paviljonu.

– Legendarni Oliverovi “Dupini”, Petar Dragojević i Tedi Spalato donose u Bjelovar najljepši in memoriam glazbeni program kao počast jednom, jedinom i neponovljivom Oliveru Dragojeviću. Njegov glas i njega nitko ne može zamijeniti, no unatoč tome uvjereni smo da će ovi sjajni glazbenici koji su bili vezani za Olivera i prošli određeni put s ovim istinskim glazbenim ambasadorom Hrvatske, „pjevati“ Olivera na isti način, onako kako je i on sam pjevao i nastupao diljem domaćih i stranih pozornica. Bit će to večer s Oliverom koja će vam zasigurno ostaviti jak i upečatljiv emotivni dojam, baš onako kako bi to želio i sam Oliver – poručili su iz TZ Bilogora-Bjelovar.

“O, daj okreni” glazbeni je program koji će u nedjelju, 19. lipnja u 20 sati na paviljonu izvesti Neki novi klinci.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!