U središtu Bjelovara su biciklirali i veliki i mali

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Prijepodne posljednjeg dana Terezijane, najljepše carske priče središnje Hrvatske, bilo je rezervirano za sport i to onaj biciklistički. Biciklistički maraton 4. XCM Terezijaner je okupio 200-tinjak natjecateljica i natjecatelja pri čemu je na najdužoj trci od 68 kilometara sudjelovalo njih oko 70. Nešto kraću rutu je odabrala Bjelovarčanka Daliborka Hasanac koja se odvažila odvoziti 48 kilometara.

-Ne vjerujem da će mi rezultat biti spektakularan jer sam s treninzima za utrku krenula tek prije dva mjeseca. Bicikl vozim tri godine, a do sada sam na utrkama uvijek bila četvrta ili peta što je najgore mjesto koje možeš imati tako da ne očekujem ništa, ali barem će biti zabava – kroz smijeh nam je uoči starta rekla Bosanac.

Nakon što su veliki odpedalirali, na scenu su stupili manji, ali ništa manje entuzijastični ciklisti. Ciklisti jer utrka nije bila biciklistička već ona na nožni guranac. Riječ je dakako o utrci za najmlađe na biciklima bez pedala Nogogur-Ciklofur na kojoj nije nedostajalo uzbuđenja, navijanja i zabave.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!