Ljeto u Inkubatoru ideja: Saznajte što Vas očekuje u srpnju

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Dolaskom ljeta u Bjelovar su pristigle visoke temperature koje pozivaju da domove i urede zamijenimo gradskim ulicama. Kako se boravak u gradu ne bi svodio na klasičnu šetnju uz sladoled, Inkubator ideja na adresi Andrije Mohorovičića 59 u Bjelovaru pripremio je raznolike evente za građane svih generacija.

Srpanj započnite aktivno uz „Vježbe za lice by Goga“. U petak 1. srpnja u 19 sati saznajte koje je prirodno, dugoročno i efikasno rješenje za mladolik izgled. Uz Gordanu Ljubović, certificiranu „Face fitness“ instruktoricu imate priliku odraditi jedan trening te dobiti upute kako nastaviti s vježbama kod kuće.

Za ljetno putovanje pobrinut će se bjelovarski novinar i svjetski putnik Vedran Cindrić koji će Vam u utorak, 5. srpnja s početkom u 19 sati svojim putopisnim predavanjem „Daleka strana svijeta“ dočarati avanture te ispričati brojne priče i anegdote s dvomjesečnog putovanja u egzotične krajeve Južne Amerike – Amazone, Perua i Solomonskih otoka.

Ljetna duženja zahtijevaju nešto slatko i osvježavajuće, a kako pripremiti ukusne i zdrave deserte u kojima ćete uživati bez grižnje savjesti otkrit će Vam bjelovarska fitness trenerica i nutricionistica Nikolina Sudarević na radionici „Zdrave ljetne slastice“ koja se održava u četvrtak 7. srpnja s početkom u 19 sati. Degustirajte pripremljene deserte i ponesite letak s receptima kojima ćete oduševiti svoju obitelj i prijatelje.

Kreativne radionice učestale su u Inkubatoru ideja. Na radionici „Origami“ koja će se održati u utorak, 12. srpnja s početkom u 19 sati upoznajte ovu drevnu japansku vještinu i okušajte se u izradi ždrala – simbola sreće i besmrtnosti. Tko zna, možda će se do trenutka kada vam 1000. ždral izleti iz ruku ostvariti i jedna od mnogobrojnih legendi koje kruže o ovoj ptici sreće!

Dođite i svoj posjet iskoristite kako bi naučili nešto novo i doživjeli opuštajuću atmosferu ljeta u Inkubatoru ideja. Ulaz na sva događanja u Inkubatoru ideja je slobodan, a svoj dolazak najavite pozivom (043/243-534), e-mailom (dcinkubator.ideja@gmail.com) ili porukom na Facebook ili Instagram stranici Inkubatora ideja.

Veselimo se druženju s Vama.

Inkubator ideja – projekt koji je sufinancirala Europska unija

Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva nositelj je EU projekta pod nazivom Inkubator ideja čija je ukupna vrijednost 1.994.857,17 kn. Projekt je sufinanciran od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda iznosom od 1.695.628,59 kn te iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (na pozicijama Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske) iznosom od 299.228,58 kn.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Bjelovarskog centra za razvoj civilnoga društva.

Više informacija o fondovima Europske unije možete saznati web stranicama www.esf.hr i www.strukturnifondovi.hr


PODIJELI S PRIJATELJIMA!