Brezovac dobio novu pješačku stazu na području gdje živi veliki broj djece

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Zamjenik gradonačelnika Igor Brajdić danas je u društvu predsjednika MO Brezovac Gorana Sabljića posjetio novoasfaltiranu pješačku stazu u navedenom naselju. 

-Bjelovar nije samo centar grada, iznimno su nam važna i predgrađa. U Brezovcu smo napravili 330 metara pješačke staze u 2022. Godini s tim da smo prošle godine napravili 220 metara nogostupa tako da stanovnici ovog mjesnog odbora i djeca sigurno koračaju prema centru grada, školi ili gdje god su se uputili – kazao je zamjenik gradonačelnika Igor Brajdić koji dodaje. 

-Vrijednost radova je 450 tisuća kuna. Grad Bjelovar ima odličnu suradnju s predsjednikom Mjesnog odbora, zajedničkim snagama pomogli smo i oko klupskih prostorija, aerodroma i drugih stvari – zaključio je Brajdić. 

Predsjednik MO Brezovac Goran Sabljić zahvalio je Gradu na dobroj suradnji. 

-Dobili smo nogostup koji nam puno znači jer na tom potezu živi 19 djece tako da smo zbog njih, ali i ostalih mještana dobili na sigurnosti i to nam puno znači. Ostalo je još stotinjak metara do kraja sela i onda bi Brezovac cijelom dužinom imao nogostup uz glavnu cestu – kazao je Sabljić.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!