Zbogom kramariji za Dan Grada. Štandovi rezervirani za OPG-ovce

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Prošle godine bjelovarski korzo za vrijeme Dana Grada i bjelovarskih branitelja izgledao je kao lokalni kram gdje su se prodavale cipele, jakne, gaće, čarape, dječje plastične igračke zbog čega je negodovao veliki broj građana, pa i sam gradonačelnik koji je tada rekao da nije zadovoljan s javnim natječaj te da će se sljedeće godine to sve bolje posložiti.

Budući da je Grad Bjelovar ovih dana raspisao je javni poziv za pružanje trgovačkih i ugostiteljskih usluga te promociju vlastitih proizvoda na manifestaciji ‘Dan Grada Bjelovara i Dan bjelovarskih branitelja ’ koja će se održati od 23. do  25. rujna na središnjem bjelovarskom trgu kontaktirali zamjenika gradonačelnika Igora Brajdića koji nam je rekao da se prošlogodišnja situacija neće ponoviti. 

-Ove godine toga neće biti. Nemam ništa protiv prodaje cipela, jakni, hlača i ljudi koji to prodaju moraju zaraditi i ja ih podržavam, ali nije primjereno to za korzo i Dan Grada Bjelovara i Dan bjelovarskih branitelja. Ove godine će se prodavati domaći proizvodi naših OPG-ovaca i malih obrta sa svojim zanatima – kazao je Brajdić. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!