Prvašići i roditelji oduševljeni neočekivanim pismom dobrodošlice

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Roditelji i prvašići II. Osnovne škole oduševljeni su pismom dobrodošlice koje je stiglo na njihove kućne adrese i pomoglo im da ublaže uobičajeni stres ususret tom važnom životnom događaju.

Nastavnici II. Osnovne škole poslali su jedno pismo roditeljima, a jedno školarcu, a oba pisma puna su pozitivnih, motivirajućih, ali i umirujućih poruka.

„Biti prvom učiteljicom vašeg djeteta za mene je velika odgovornost i osjećam ponos što ću sudjelovati u tom velikom koraku za vas i vaše dijete. Svako dijete je posebno i učinit ću sve da stvorim sigurnu, pozitivnu, kreativnu, motivirajuću atmosferu za svakog u našem razredu. Vi i ja smo saveznici jer želimo isto – da vaše dijete bude zadovoljno i da napreduje”, stoji među ostalim u pismu učiteljice skorašnjim đacima. Prvašićima učiteljica poručuje da budu ponosni, nasmiješeni i podignu glavu jer postaju đaci prvaci i ulaze u svijet brojki, priča i bajki, zgoda i nezgoda.

„Naš sin jedinac sljedećeg tjedna po prvi puta sjeda u školske klupi i naravno da smo sad pomalo i u panici. Trčimo okolo, nabavljamo sve što treba i u strahu smo da nešto ne zaboravimo ili da nešto nećemo pronaći, a ova pisma koja smo primili pomažu nam da se ipak malo opustimo. Daju nam priliku da se prisjetimo kako je početak škole jedinstven trenutak svakome od nas koji će nam ostati u uspomeni, baš kao i pisma koja smo primili. Veliko hvala učiteljici i školi”, govori nam majka koju su pisma toliko oduševila da ih je morala podijeliti s javnosti.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!