‘Pogriješila sam, ali želim ista prava kao osoba koja me snimila , označila i pratila!’

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Video nepropisnog parkiranja na glavnoj bjelovarskoj šetnici koji smo objavili jutros izazvao je burne rasprave na društvenim mrežama. Rano jutros, nedugo nakon naše objave, reagirao je i bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak koji je alarmirao gradsko prometno redarstvo i policiju te na Facebooku poručio kako se takvi slučajevi više neće tolerirati.

U žustru raspravu koja je uslijedila nakon te objave uključio se i bjelovarski poduzetnik Igor Habalija koji tvrdi kako je vozačica na spornoj snimci njegova supruga. Kako ona nema Facebook profil, kaže kako je putem njegovog FB-a odlučila bjelovarskom gradonačelniku uputiti nekoliko riječi.

-Da, pogriješila sam i ispričavam se svima koji su mojim činom povrijeđeni. Imala sam hitnu situaciju, a zaustavljanje je trajalo ne više od tri minute sa upaljena sva četiri pokazivača smjera. Neovlašteno me snimao i u video prikazu označio, pratio i objavio na društvenim mrežama (mene osobno – ne vozilo), gospodin u vozilu, isto tako nepropisno zaustavljenom na desnom dijelu kolnika gdje nije dozvoljeno zaustavljanje i parkiranje, a što Vam je kao diplomiranom kriminalistu promaklo. Stoga Vas molim, kao našeg gradonačelnika, da PP također obavijestite o svim činjenicama koje sam navela, jer vjerujem da Vam je u interesu da svi Vaši građani imaju ista prava. S poštovanjem, poručila je Hrebaku putem supruga gđa Habalija.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!