Ojačajte svoju poziciju na tržištu! – radionice o digitalnom marketingu u Inkubatoru ideja

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Želite izgraditi uspješnu organizaciju koja će se lako nositi s promjenama na tržištu? Zanima Vas kako uz moderan digitalni marketing stvoriti uspješno poslovanje? 𝐒𝐮𝐝𝐣𝐞𝐥𝐮𝐣𝐭𝐞 𝐧𝐚 𝐛𝐞𝐬𝐩𝐥𝐚𝐭𝐧𝐢𝐦 𝐫𝐚𝐝𝐢𝐨𝐧𝐢𝐜𝐚𝐦𝐚 𝐨 𝐝𝐢𝐠𝐢𝐭𝐚𝐥𝐧𝐨𝐦 𝐦𝐚𝐫𝐤𝐞𝐭𝐢𝐧𝐠𝐮 𝐤𝐨𝐣𝐞 𝐜́𝐞 𝐬𝐞 𝐨𝐝𝐫𝐳̌𝐚𝐭𝐢 𝐮 𝐈𝐧𝐤𝐮𝐛𝐚𝐭𝐨𝐫𝐮 𝐢𝐝𝐞𝐣𝐚 (Andrije Mohorovičića 59, Bjelovar) i saznajte odgovore na pitanja koja vas muče. Radionice su podijeljene u dva dijela: prvi dio održava se u četvrtak 22. rujna u 16 sati, a drugi dio 29. rujna, također u 16 sati.

Namijenjene su OCD-ima, malim i srednjim poduzetnicima te njihovim djelatnicima, onima koji žele pokrenuti ili unaprijediti već postojeće poslovanje kao i široj publici zainteresiranoj za nova znanja iz područja digitalnog marketinga.

𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐞𝐭 – 𝐨𝐜𝐞𝐚𝐧 𝐩𝐫𝐢𝐥𝐢𝐤𝐚 𝐧𝐚 𝐭𝐫𝐳̌𝐢𝐬̌𝐭𝐮 𝐨𝐝 𝟒,𝟗 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐣𝐚𝐫𝐝𝐢 𝐤𝐨𝐫𝐢𝐬𝐧𝐢𝐤𝐚

Internet je ocean prilika u kojem pliva mnoštvo tvrtki, mogućnosti, kupaca, proizvoda, usluga, edukacija… Ne propustite priliku prezentirati se na internetu i doći do novih potencijalnih kupaca.

Ogromno internet tržište koje čini više od 4,9 milijardi ljudi nudi priliku svakoj organizaciji da ostvari nagli i značajan rast u kratkom periodu. Kako bi se ostvario značajan rast, važno je pametno upravljati potezima u području digitalnog marketinga.

Predavačica Dunja Hafner, višegodišnja je voditeljica klijenata u marketinškoj agenciji Degordian, vaš je joker zovi koji će vam objasniti logiku koja stoji iza marketinga kako biste počeli donositi bolje odluke.

𝐌𝐚𝐤𝐬𝐢𝐦𝐢𝐳𝐢𝐫𝐚𝐣𝐭𝐞 𝐮𝐜̌𝐢𝐧𝐚𝐤 𝐬𝐚𝐭𝐢 𝐤𝐨𝐣𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐯𝐨𝐝𝐢𝐭𝐞 𝐧𝐚 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐞𝐭𝐮

Sadržaj na vašim stranicama odgovoran je za količinu prometa organizacije. Što je sadržaj kvalitetniji, dakle detaljan i optimiziran za tražilice, to će vaši potencijalni kupci češće završiti upravo na kod vas. Osim toga, kvalitetan sadržaj kupce zadržava na vašim stranicama, što povećava vjerojatnost kupnje.

Na zasićenom tržištu poput današnjeg potrebno je istaknuti se zanimljivim i jedinstvenim sadržajem. Optimizacijom sadržaja za internetske tražilice iskočit ćete iz vrtloga konkurencije i postat ćete vidljivi potencijalnim klijentima. Naučite kako se usredotočiti na ciljane skupine i usmjeriti svoju marketinšku kampanju prema željenoj publici s ciljem da u bilo koje doba budete prisutni upravo tamo gdje su vaši potencijalni kupci.

Ako želite kreirati uspješnu marketinšku kampanju te unaprijediti vještine digitalnog marketinga – ove radionice su odličan odabir za vas! 𝐔𝐥𝐚𝐳 𝐣𝐞 𝐬𝐥𝐨𝐛𝐨𝐝𝐚𝐧, 𝐚 𝐬𝐯𝐨𝐣 𝐝𝐨𝐥𝐚𝐳𝐚𝐤 𝐧𝐚𝐣𝐚𝐯𝐢𝐭𝐞 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐨𝐦 (𝟎𝟒𝟑/𝟐𝟒𝟑-𝟓𝟑𝟒), 𝐞-𝐦𝐚𝐢𝐥𝐨𝐦 (𝐝𝐜𝐢𝐧𝐤𝐮𝐛𝐚𝐭𝐨𝐫.𝐢𝐝𝐞𝐣𝐚@𝐠𝐦𝐚𝐢𝐥.𝐜𝐨𝐦) 𝐢𝐥𝐢 𝐩𝐨𝐫𝐮𝐤𝐨𝐦 𝐧𝐚 𝐅𝐚𝐜𝐞𝐛𝐨𝐨𝐤 𝐢𝐥𝐢 𝐈𝐧𝐬𝐭𝐚𝐠𝐫𝐚𝐦 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐧𝐢𝐜𝐢 𝐈𝐧𝐤𝐮𝐛𝐚𝐭𝐨𝐫𝐚 𝐢𝐝𝐞𝐣𝐚.

Vidimo se!

Inkubator ideja – projekt koji je sufinancirala Europska unija

Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva nositelj je EU projekta pod nazivom Inkubator ideja čija je ukupna vrijednost 1.994.857,17 kn. Projekt je sufinanciran od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda iznosom od 1.695.628,59 kn te iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (na pozicijama Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske) iznosom od 299.228,58 kn.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Bjelovarskog centra za razvoj civilnoga društva.

Više informacija o fondovima Europske unije možete saznati web stranicama www.esf.hr i www.strukturnifondovi.hr


PODIJELI S PRIJATELJIMA!