Bjelovarska glumica Erna Rudnički autor glazbe za hit predstavu ‘Tvorničke postavke’

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Talentirana i nagrađivana bjelovarska glumica Erna Rudnički po prvi put okušala se kao autor glazbe za predstavu i to koju redateljski potpisuje Ksenija Marinković. Predstava ‘Tvorničke postavke’ imale su premijeru prije ovaj tjedan u Zagrebu. 

-Pripala mi je iznimna čast raditi glazbu za redateljski prvijenac Ksenije Marinković. Ljubavno-erotsko-glazbeno-političku komediju “Tvorničke postavke” u kazalištu Moruzgva, u kojem smo se upoznale i igrale mamu i kćer. Hvala! joj što me je pozvala u predivnu ekipu, dala mi priliku da po prvi put sudjelujem kao autor glazbe u kazalištu, iako mi baš i nije blizak glazbeni žanr o kojem je u predstavi riječ što mi je vjerovala i dala apsolutnu slobodu! Hvala šefici Eciji Ojdanić koja je podržala tu ludu ideju! Bilo je zabavno stvarati svaki beat, svaki odsvirani ton iz srca je doletio…research se isplatio! Eto, prvi put potpisujem glazbu, a Ana Begić Tahiri kostimografiju!I to se je desilo – napisala je na svojem facebook profilu Erna Rudnički i dodala. 

-Ecija Ojdanić producirala, Marina Vujčić & Ivica Ivanišević napisali tekst, readateljici asistirala Kristina Grubiša, scenografiju napravio Matej Kniewald, koreografirala Una Štalcar-Furač, ton oblikovao zmiksao i masterirao Sandro Petrić…a glume!!! : Iva Jerković, Ivan Čuić, Ana Begić Tahiri i Amar Bukvić …Hit ljudi!!!! Genijalni su!Navalite! – navela Rudnički. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!