Bravo! Bjelovarski Plesni klub ‘H-8’ vratio se s državnog prvenstva s čak osam medalja

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U Samoboru u organizaciji samoborskog plesnog kluba održano je međunarodno natjecanje u standardnim i latinsko-američkim plesovima.

Učestvovalo je 17 klubova s preko 200 natjecatelja.

Plesni klub ,,H-8,, osvojio je ukupno 8 medalja.

Do medalja su došli: Leon Grgić u obje plesne discipline, do dvije zlatne medalje, Ramona Pečar prvo mjesto i zlatna medalja u latinsko-američkim plesovima i drugo mjesto i srebrnu medalju u standardnim plesovima, Ameli Koščak Vukobrat u obje plesne discipline osvojila je treća mjesta i brončane medalje, plesni par Arijan Marković-Glorija Berec osvojili su u obje plesne discipline prva mjesta i zlatne medalje.
U kvalitetnoj izvedbi i u jakoj konkurenciji u svojim disciplinama do medalja nisu uspjeli doći: Marta Novaković, Hana Birač, Tia Ivana Palata i Mateja Kolarić.

U klubu su zadovoljni osvojenim mjestima s nadom da će već slijedeće natjecanje , koje se održava u Varaždinu, pokazati da se može i bolje.
U Klubu zahvaljuju Gradu Bjelovaru, Sportskim zajednicama grada i županije na podršci.

Također, u Klubu ističu da još uvijek traju upisi u suvremeni kreativni ples, hip-hop i jazz dance a sve informacije mogu se dobiti na mob. 092 176 74 66. Navedeni plesni pravci su od nedavna u kategoriji sportskih plesova te kao takovi ulaze u nacionalna i školska natjecanja.

 

 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!