Lijepa donacija: Na odjel rodilišta stiglo šest novih TV-a

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Odjel ginekologije Opće bolnice Bjelovar danas je dobio hvale vrijednu donaciju to jest šest TV prijemnika koji su namijenjeni za svaku sobu rodilišta Odjela ginekologije.

Rodilište s TV prijemnicima darivali su voditelj i roditelji dječjeg vrtića ‘Osmijeh’. Naime, nedavno zadovoljna pacijentica, a sada u ulozi darivatelja Marina Hehet Valentić zajedno sa svojim suprugom Željkom Valentićem okupila je prijatelje Damira Černija, Igora Dergića, Mihaela Barića, Mihaela Kunića i Josipa Kočiša koji su zajedno donirali šest TV prijemnika. 

-Do sada na odjelu rodilišta nismo imali ni jedan TV i sada se to mijenja. Imamo rodilje koje su na rodilištu i više od dva tjedna i ovo će im zaista biti više nego dobrodošlo da si skrate vrijeme i olakšaju ovaj boravak koji ponekad zaista zna biti težak. Hvala dječjem vrtiću ‘Osmijeh’ na čelu s gospođom Marinom Hehet Valentić i gospodinom Željkom Valentićem sa svim ljudima koje su okupili i koji su donirali ove TV-e – kazao je Goran Pavlović, voditelj odjela Ginekologije. 

-Inicijator ove donacije je moja supruga Marina. Mi smo friški roditelji, supruga je rodila prije osam mjeseci, doktor Pavlović je bio glavni i odgovorni na porodu. Supruga je vidjela da neke žene imaju komplikacije i da se moraju ovdje duže zadržati, pa da im se skrate ti bolnički dani došla je na tu ideju. Moji prijatelji ovdje su prihvatili ideju i realizirali smo ju. Nisu to neka velika sredstva, ali skratit će se vrijeme ženama u bolnici – kazao je Željko Valentić. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!