Mladost neće moći ugostiti Hajduk na svojem stadionu. ‘Kriv’ je Zdravko Mamić

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Neslužbeno, ali gotovo sigurno je da će Hajduk, prošlogodišnji osvajač hrvatskog kupa protiv domaćina Mladosti iz Ždralova igrati osminu finala kupa na novom Gradskom stadionu u Bjelovaru, a ne na stadionu u Ždralovima. 

Naime, iz neslužbenih izvora saznajemo da je vodstvo kluba iz Ždralova imalo veliku želju i trud organizirati navedenu utakmicu na svojem stadionu u kojeg su nedavno na podizanje nove tribine uložili više od 9 milijuna kuna. No, najavljen je dolazak poprilično velikog broja torcidaša kojima klub s ‘Brda’, blago rečeno, nije baš drag. Ponajviše jer ga smatraju miljenikom Zdravka Mamića kojeg su nedavno treneri i dio uprave Mladosti prijateljski posjetili u Međugorju te se s njim fotografirali.

To je zabilježio i jedan lokalni dalmatinski portal koji je zbog toga najavio osminu finala utakmice s naslovom ‘Hajduk u Kupu gostuje kod uguza Zdravka Mamića’ (članak možete pročitati ovdje). 

Kada se uzme u obzir i nesnošljivost Torcide prema policiji zbog nedavnih snimki premlaćivanja mladog navijača Hajduka, jasno je da je policija ovu utakmicu proglasila utakmicom velikog rizika. 

Zbog svega navedenog, policija je predložila da se utakmica igra na Gradskom stadionu u Bjelovaru gdje postoje odvojeni ulazi na tribinu i gdje lakše mogu kontrolirati dolazak velikog broja navijača i gledatelja, što na stadionu u Ždralovima nije moguće osigurati. 

Tako Mladost, klub koji raste iz godinu u godinu i koji je uz pomoć Grada uložio veliki novac u momčad i infrastrukturu jednu od najvećih utakmica posljednjih 20-ak godina neće moći igrati na svojem stadionu. 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!