Bjelovarski Domovinski pokret ima novog predsjednika

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Mateo Horvat novi je predsjednik ogranka Domovinskog pokreta Grad Bjelovar, izvijestili su iz te stranke.

-Na redovnoj izbornoj Skupštini ogranka Domovinskog pokreta održanoj 29. listopada izabrano je novo vodstvo. Za predsjednika ogranka DP Grad Bjelovar izabran je Mateo Horvat, za dopredsjednike izabrani su Nikolina Dronjak i dr. Zdenka Pavlović Bukvić dok su kao članovi predsjedništva izabrani Goran Čengić, Lana Bukvić, Dubravka Dragašević i Danijel Pintić – stoji u stranačkom priopćenju.

U svom obraćanju novoizabrani predsjednik Mateo Horvat zahvalio se na ukazanom povjerenju i čestitao svim izabranim članovima predsjedništva te izrazio zadovoljstvo uključivanjem mladih u rad Domovinskog pokreta.

-Spajanjem mladosti, želje i volje za aktivnim radom te iskustva starijih članova možemo rad ogranka učiniti iznimno kvalitetnim i na taj način svi zajedno pokušati djelovati na dobrobit građana grada Bjelovara i šire. Ne želim nikome ništa obećavati, to nije moj stil. Smatram da nije sve crno ali i da može biti puno bolje. Briga oko stanovnika Bjelovara, mladih, poduzetnika, umirovljenika, hrvatskih branitelja i svih kategorija društva kao i razvoj gradskih četvrti i naselja naš je prioritet i za to trebamo pomoć svih vas – istaknuo je Horvat.

Foto: Domovinski pokret

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!