Dječji vrtić Ciciban ponovno u akciji! Evo o čemu se radi

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Zlata Medak, voditeljica programa za mlade pri Hrvatskom fotosavezu, održala je zanimljivo predavanje i radionicu za stručnjake Dječjeg vrtića Ciciban. Tema ovog stručnog usavršavanja bile su likovni i fotografski koncepti kompozicije kroz igru simetrije, asimetrije i kontrasta te kako ih približiti djeci rane i predškolske dobi. Izabrani su poticaji, a uz vješto vodstvo Zlate Medak nastale su originalne rukotvorine stručnjaka DV Ciciban.

-Povratne informacije odgajatelja govore da će stečena znanja i vještine moći koristiti u svakodnevnom odgojno-obrazovnom procesu, a procjenjuju da je sudjelovanje na ovakvoj radionici pozitivno djelovalo na njihov osobni razvoj. Stručno znanje, organiziranost i komunikacijske vještine voditeljice Zlate Medak ocijenjene su najvišim ocjenama – istaknula je pedagoginja Dječjeg vrtića Ciciban Branka Biketa Caktaš.

Dodajmo tome kako je Dječji vrtić Ciciban pridružena članica Hrvatskog fotosaveza, a može se pohvaliti i jednim od rijetkih verificiranih programa iz područja fotografije za djecu na razini države (program Svjetloris). Takvi programi nastali su upravo zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji sa Zlatom Medak koja spremno, zajedno sa stručnjacima DV Ciciban, razvija inovativne tehnike, pristupe i aktivnosti usmjerene na djecu rane i predškolske dobi.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!