FOTO Bjelovarski plesači iz Zagreba donijeli čak 16 medalja

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Čak 16 medalja osvojili su plesači bjelovarskog Športsko-plesnog kluba H-8 na bodovno-plesnom turniru održanom prošli vikend u Zagrebu. Turnir je organizirao Športsko-plesni klub Zagreb, a nastupilo je više od 200 plesača iz Hrvatske i Slovenije. Za bjelovarski Športski plesni klub H-8 nastupilo je 17 plesačica i plesača, a natjecali su se u standardnim i latinsko-američkim plesovima. Od ukupnog broja osvojenih medalja, čak su četiri zlatne, dvije srebrne te deset brončanih.

Zlatne medalje u obje plesne discipline osvojili su Ramona Pečar i Leon Grgić.  Srebrne medalje osvojile su Tia Ivana Palata u latinsko-američkim plesovima i Lana Pogledić u standardnim plesovima. Brončane medalje osvojile su Ameli Koščak Vukobrat i Lana Ivanika osvojivši treća mjesta u obje plesne discipline. Tia Ivana Palata, Jana Polak i Hana Birač osvojile su treća mjesta i brončane medalje u standardnim plesovima. Plesni parovi Arijan Marković i Gloria Berec osvojili su također treća mjesta u obje plesne discipline, dok su par Borna Kovačević i Petra Filipan osvojili brončanu medalju u standardnim plesovima.

Predsjednik kluba Dragutin Hubak izražava zadovoljstvo ostvarenim rezultatima te s ponosom ističe da su na ovom turniru i najmlađi plesači pokazali zavidan napredak i priredili odlične izvedbe svojih plesnih koreografija. U Klubu ističu da se djeca i mladi mogu uključiti u treninge standardnih i latinsko-američkih plesova, suvremenog kreativnog plesa, hip-hop i jazz dance, a sve informacije mogu se dobiti na broj 092 176 74 66. Osim toga, svi zainteresirani se mogu javiti u vezi priprema za sportsko-školsko plesno državno prvenstvo koje će se nagodinu održati u Poreču.

Klub zahvaljuje Gradu Bjelovaru, Sportskoj zajednici Grada i Županije na podršci u radu.

 

 

Foto: Športsko-plesni klub H-8


PODIJELI S PRIJATELJIMA!