Vraća se Božićni gala koncert: Danas počinje prodaja ulaznica

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Sve je spremno za jedan od najvećih glazbenih događaja u Bjelovaru. Riječ je o Božićnom gala koncertu koji publiku očekuje 20. prosinca u 20 sati u Domu kulture. Nastupit će Zorica Kondža, Ana Rucner, Pero Galić, Mario Battifiaca, Martina Đurđević, mladi pjevači u čijim smo izvedbama imali priliku uživati u televizijskim emisijama Bruna Oberan i Alen Đuras te bjelovarski ženski zbor Vox Feminae.

-Nakon godina koje je obilježio Covid, vraća se Božićni gala koncert. Ove godine koncert se seli u Dom kulture, a vjerujem da će njegova intimna i topla atmosfera napraviti lijepi božićni ugođaj – kazao je na današnjoj najavnoj pressici gradonačelnik Dario Hrebak. Zašto se Gala seli u Dom kulture pojasnio je producent koncerta Mladen Medak Gaga kazavši kako Dom kulture s jedne strane donosi niže troškove organizacije, a s druge strane može dati intimnu i božićnu atmosferu.

-Osim toga, novost ovogodišnjeg izdanja Gale je generalna proba u 14 sati koja će biti otvorena za publiku – najavio je Medak. Cijene karata će iznositi 120 kuna za parter te 100 kuna za balkon, dok će cijena ulaznica za generalnu proba biti 50 posto manja. Prodaja karata počinje danas u 10 sati u bjelovarskom kinu, ali i online što je još jedna novina ovogodišnjeg koncerta.

-Tradicionalno, koncert će snimati i HRT te će gledatelji imati i ove godine uživati na koncertu iz našeg grada i to na sam Božić. No zato moramo osigurati dio mjesta za njihove kamere i rasvjetu. Također, dio mjesta rezerviran je za sponzore. Upravo zato ćemo u prodaji imati 240 karata – pojasnio je Medak dodavši kako vjeruje kako će sva mjesta piti popunjena.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!