Bekavci proslavili ‘Zlatni pir’ ispred bivše Šabićeve

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Generacija osnovnoškolaca koja je u b razred Osnovne škole Stevo Šabić krenula 1972. godine, ove subote ponovno se okupila da proslavi 50. godišnjicu svojeg početka školovanja. Bekavci iz bivše Šabićeve, danas III. Osnovne škole, okupili su se ispred ulaza u školu u izvrsnom raspoloženju, sretni što se nakon puno godina mogu prisjetiti bezbrižnog dijela svojih života.

„Zajedno smo bili osam godina, voljeli se i svađali, a sada uživamo zajedno. Nevjerojatno, sada smo ljudi u dubokim 50-im godinama i sjajno nam je zajedno. Svi koji smo Bjelovaru nešto dodali i iako smo se skupili sa svih strana svijeta, odabrali smo naš grad jer nas povezuje za sva vremena”, kazao je Kakša, dodavši da su se „bekavci” okupili u famoznom broju.

„Okupilo nas je 24 na ovom ‘Zlatnom piru’, družili smo se duboko u noć i prisjećali tih vremena i tadašnjeg načina života”, poručila je Vanja Salopek Favro dodavši da će se „bekavci” okupljati i dalje i to svake dvije godine.

Jedina zamjerka bivših „šabićevaca” odnosila se na ravnateljicu koja ih nije pustila u prostorije škole pa su se morali fotografirati ispred ulaza u školsku zgradu.

„Možda nas II. Osnovna škola ne voli, ali mi volimo nju”, čulo se na fotografiranju.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!