HSLS pobjednik izbora za mjesne odbore

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Na nedjeljnim izborima za članove Vijeća mjesnih odbora najviše glasova dobio je HSLS, a slijede HDZ i Demokratski HSS, vidljivo je iz službenih rezultata objavljenih u ponedjeljak. Od 38 mjesnih odbora koliko ih je unutar administrativnih granica Grada Bjelovara, HSLS je najveći broj glasova dobio u njih 23, pri čemu je u 11 mjesnih odbora jedino ta stranka imala listu. Slijedi HDZ koji je najveći broj glasova osvojio u 13 mjesnih odbora, dok je Demokratski HSS pobijedio u dva mjesna odbora. Vrijedi napomenuti i da stranke poput SDP-a i HNS-a nisu imale svoje predstavnike na tim izborima.

Igor Brajdić, predsjednik bjelovarskog HSLS-a i zamjenik gradonačelnika na tiskovnoj konferenciji u ponedjeljak zahvalio je biračima na povjerenju te naglasio da je izlaznost bila bolja u ruralnim naseljima nego u centru grada.

Marko Marušić, predsjednik bjelovarskog HDZ-a i župan, kazao je da je ta stranka dobila najveći broj glasova u najvećim gradskim mjesnim odborima koji broje po nekoliko tisuća birača.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!