[FOTO] Bjelovarski plesači iz Petrinje donijeli sedam medalja

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U Petrinji je održano državno prvenstvo u standardnim plesovima i bodovni turnir u standardnim i latinsko-američkim plesovima. Na natjecanjima je nastupilo više od 300 natjecatelja, a sudilo je 16 sudaca. Na oba natjecanja nastupili su i natjecali se članovi Športskog plesnog kluba H-8 Bjelovar.

Nastupom na bodovnom turniru svakako se istaknula Lana Pogledić, Tia Ivana Palata, Mateja Kolarić te plesni par Gloria Berec i Arijan Marković. Na državnom prvenstvu nastupilo je 15 članova ŠPK H-8 Bjelovar, od kojih 13 solo plesača i 1 plesni par, a bjelovarski plesač Leon Grgić je u svojoj kategoriji osvojio drugo mjesto. 

U klubu ističu da su zadovoljni prikazanim koreografijama i ostvarenim rezultatima posebno što je polovica spomenutih plesača od početka godine prešla u stariju starosnu kategoriju te da slijede pripreme za državno prvenstvo u latinsko-američkim plesovima koje će se održati sredinom ožujka u Sisku. Također, u tijeku su novi upisi za plesnu školu društvenih, standardnih i latinsko-američkih plesova, mažoretkinje, suvremeno kreativni ples, hip hop i jazz dance.

Foto: ŠPK H-8 Bjelovar


PODIJELI S PRIJATELJIMA!