Svijet lutaka stigao u Dječji vrtić Ciciban

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Kontinuirano stručno usavršavanje odgajatelja u predškolskim ustanovama i cjeloživotno učenje garantiraju kvalitetan pristup odgoju i obrazovanju za djecu rane i predškolske dobi. Svako učenje u ovoj dobi važno je obogatiti iskustvima koje kroz igru dijete čine kompetentnijim i aktivnim članom zajednice.

Dječji vrtić Ciciban ugostio je odgajatelje i ravnateljice iz prijateljskih vrtića DV Bregunice, Novo Virje i DV Zrno Virje na zajedničkom stručnom usavršavanju za odgajatelje koje je vodila Ivka Babić iz Lutkarskog kazališta Svijet lutaka. Odgajatelji su usvojili teorijske sadržaje vezane uz atraktivno kazalište sjena te ponovili i savladali nove vještine izrade lutaka.

– Raduje nas zajedničko učenje i druženje stručnjaka, a posebno razmjena iskustva – kazala je ravnateljica Dječjeg vrtića Ciciban Senka Marija Ivanušec.

Na stručnom usavršavanju sudjelovalo je pedesetak stručnjaka iz tri vrtića koji su na ovaj način ne samo ispunili svoju profesionalnu obvezu, nego i svladali nove vještine.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!