[FOTO] Debatni klub bjelovarske Ekonomske škole izlagao i poveo raspravu o mentalnom zdravlju mladih

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Jučer je u Ekonomskoj i birotehničkoj školi u sklopu projekta ‘Demokratsko procijepljenje’ održana deliberacija u organizaciji Hrvatskog debatnog društva.

Debatni klub bjelovarske Ekonomske škole izlagao je o vrlo aktualnoj temi, mentalnom zdravlju mladih i to na temelju ankete provedene među samim učenicima. Učenici su predstavili svoja potencijalna rješenja te se povela i sjajna rasprava o toj temi. Izlaganje su poslušale i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti BBŽ Andrea Prugovečki Klepac i njezina pomoćnica Nikolina Mamula koje su se i aktivno uključile u raspravu s našim učenicima – naveli su iz Ekonomske škole u Bjelovaru i dodaju.

-Ovim putem im se zahvaljujemo na izdvojenom vremenu i sluhu za probleme mladih. Zahvaljujemo i Hrvatskom debatnom društvu na ovom divnom iskustvu i na stečenim novim znanjima. Našu školu je na ovaj projekt prijavila nastavnica Ivanka Jareb, a debatni klub je vodila, usmjeravala i pripremala nastavnica Josipa Klemić. Posebna čast bila nam je ugostiti novinarsku družinu Osnovne škole Rovišće koja je popratila cjelokupno događanje i čijoj se radijskoj emisiji posebno veselimo – naveli su iz Ekonomske škole u Bjelovaru.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!