CUK pripremio 10 ljetnih radionica za djecu: Cirkuske vještine na redu su sutra, evo što se još nudi

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Stiglo je ljeto, počeli su praznici, a bjelovarski CUK školarcima koji ljeto provode u gradu nudi 10 besplatnih radionica. Radionice se održavaju tijekom srpnja i kolovoza u središnjem gradskom parku koji tijekom ljeta postaje BOHO park u sklopu Bjelovarskog kulturnog ljeta.
CUK-ove besplatne radionice za školske praznike postale su sada već ustaljena praksa pa je radionice tijekom proteklih godina pohađalo više od 400 polaznika, a čest je slučaj da s manjom djecom na radionicama ostaju mame, tate, bake, djedovi… koji također vrlo rado aktivno sudjeluju u programima.

– Radionicama želimo omogućiti djeci kvalitetno provođenje slobodnog vremena, dobro zabavu i usvajanje novih vještina. Radionice su koncipirane raznoliko, od likovnih radionica, učenja stranog jezika, radionice mentalnog zdravlja, cirkuskih vještina, kvizova, detektivskog tjedna, turnira u društvenim igrama te radionica elastične zabave pa će svatko moći pronaći nešto za sebe. Sudjelovanje na radionicama je besplatno – ističu iz CUK-a.

Sve informacije o radionicama te prijavama svi zainteresirani mogu dobiti putem e-maila cuk@cuk.hr ili na broj 043/241-298.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!