Konačno! Kreće rekonstrukcija ulica u Vinkovićevom naselju

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Vinkovićevo naselje koje se nalazi svega desetak minuta hodanja od gradskog korza donedavno je bilo na glasu kao najljepše u gradu. No, sada je to naselje iznimno lošeg stanja ulica koje se nisu obnavljale više desetljeća na što su građani godinama upozoravali. 

No, od danas stiže velika promjena. Zamjenik gradonačelnika Igor Brajdić danas je upravo u Vinkovićevom naselju najavio da s današnjim danom kreću radovi na rekonstrukciji ulica. 

-Došao je red na Vinkovićevo naselje. Nama je izuzetno stalo da izvršimo svoja obećanja. Obećali smo da će se krenuti sa rekonstrukcijom ulica u Vinkovićevom naselju 15. srpnja, a evo kreće se dan ranije. HEP je završio svoje radove i sada Grad kreće sa svojim radovima – kazao je dogradonačelnik Brajdić i nastavlja. 

-Ove godine ulažemo 130 tisuća eura u rekonstrukciju četiri ulica, to su Nikole Šopa, Vladana Desnice, Dragutina Domjanića i Josipa Pupačića. Te ulice ćemo sigurno ove godine obnoviti, a ako nam vrijeme dopusti onda još neku. Sljedeće godine nastavljamo dalje. Dakle, kroz dva proračunska razdoblja obnovit ćemo cijelo Vinkovićevo naselje. Inače, ne radi se o malom naselju, dakle 3600 metara – kazao je dogradonačelnik Brajdić i dodao da će nakon rekonstrukcije Vinkovićevo naselje biti proglašeno zonom mirnog prometa. 

-To znači da će ovdje biti posebno ograničenje brzine za vozila – kazao je Brajdić. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!