Filmsko ljeto KMC-a u Boho parku. Evo što sve možete pogledati

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Kulturni i multimedijski centar Bjelovar i ove godine, tradicionalno donosi besplatni filmski program u „KMC Ljetnom kinu“ u sklopu Bjelovarskog kulturnog ljeta.

Ljetno filmsko osvježenje, uz obiteljske filmove i komedije, čeka vas u Boho parku od 23. do 28. srpnja 2023. u 21h.

-Bjelovarčanima nudimo šest žanrovski različitih filmova za sve uzraste, dva animirana- sinkronizirana i četiri igrana filma. Program „KMC Ljetnog kina“ koncipiran je kao presjek godišnjeg kino programa s blockbuster i europskim naslovima, Program otvaramo s američkom komedijom „Rat u kući“ s Robert De Nirom u urnebesnoj igri izdržljivosti s desetogodišnjim unukom, a zatvaramo animiranim-sinkroniziranim filmom koji je oblikovao djetinjstva brojne publike širom svijeta; „Kralj lavova“ iz 1994. uz 100-tu obljetnicu Disneyja.
Zabavit ćete se i gledajući komediju „Nasljedstvo“ s impresivnom glumačkom postavom- Toni Collette, Anna Faris, Kathleen Turner, David Duchovny, Ron Livingston, Rosemarie DeWitt. Donosimo i španjolsku komediju-dramu „Ego protiv ega“ s glumačkim veličinama- Penélope Cruz i Antonio Banderas. Idealni za obiteljski izlazak su i dva hrvatska naslova, igrani film“ Dnevnik Pauline P.“- vedra obiteljska komedija s elementima fantastike koja prati samouvjerenu, emotivnu i duhovitu učenicu 3.c razreda, te animirani-sinkronizirani film „Cvrčak i mravica“ – prvi hrvatski dugometražnog animirani film napravljen u tehnici 3D animacije – naveli su iz KMC-a.

Inače, KMC program provodi u suradnji s Kino mrežom RH u sklopu zajedničkog programa „Ljeto u mreži“, s Gradom Bjelovarom i uz potporu HAVC-a.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!