Bjelovar dobiva posve drugačiji festival: Doznajte detalje novog dvodnevnog spektakla!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

“Zbrda zdola u Bjelovaru”, naziv je rock festivala koji će se, u organizaciji Centra za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar, održati 15. i 16. rujna na bjelovarskom Trgu hrvatskih branitelja.

– Ovaj spektakularni dvodnevni događaj ima za cilj ponovno oživjeti rock glazbu na bjelovarskoj sceni te privući mlade generacije i sve ljubitelje rocka na jedinstveno putovanje kroz glazbenu povijest i kulturu. Festival je s ponosom podržan od strane Ministarstva kulture i novih medija te Turističke zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije – kazala je ravnateljica CUK-a Ivana Hrpalo.

“Zbrda zdola u Bjelovaru” donosi uzbudljiv spoj energičnih izvođača, nezaboravnih rock riffova i raznovrsnih popratnih događanja tijekom oba festivalska dana. Prava je prilika da se prisjetimo dana kada je rock bio neodoljivo prisutan u svakom koraku Bjelovara te da istinski uživamo u glazbi koja je oblikovala generacije.

– Naš cilj je osvježiti rock scenu Bjelovara i privući mlade, ali i sve generacije koje dijele strast prema rock glazbi. Festival će obuhvatiti raznolike glazbene žanrove i stvoriti nezaboravno iskustvo za sve posjetitelje. Očekujemo da će Radićev postati epicentar rock kulture tijekom ovog spektakularnog vikenda. Ne propustite priliku biti dio ovog jedinstvenog rock doživljaja! Rock festival Zbrda zdola u Bjelovaru donosi nevjerojatnu glazbu, povratak u prošlost i sve što je potrebno da se ponovno osjeti kako je rock prašio Bjelovarom – ističe Hrpalo.

Iako detalji o izvođačima još nisu otkriveni, organizatori obećavaju iznenađenja koja će oduševiti publiku. Posjetitelji su pozvani da pažljivo prate objave na društvenim mrežama festivala kako bi saznali više o izvođačima, popratnim događanjima i svim uzbuđenjima koja su pripremili.

Foto: Štefan Brajković, CUK Bjelovar


PODIJELI S PRIJATELJIMA!