[FOTO] Pet ulica u Vinkovićevom naselju dobilo prvi sloj novog asfalta. Evo što je sljedeće na redu.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Sredinom srpnja počeli su dugo očekivani radovi na rekonstrukcija ulica u Vinkovićem naselju. Nakon samo mjesec i pol dana, pomak je očit, a radove je obišao i zamjenik gradonačelnika Igor Brajdić.

-Obišao sam radove koje radi PZC u Vinkovićevom naselju. Kao što sam i najavio , Vinkovićevo naselje se uređuje. Prvo smo pričekali da se postave sve instalacije tako da nema više kopanja. Sada smo prvim grubim slojem asfalta prešli preko ulica Nikole Šopa, Dragutina Domjanića, Vladana Desnice i Josipa Pupačića i Joze Kljakovića – kazao je zamjenik gradonačelnika Igor Brajdić i nastavlja.

-Napravljeni su dodatni slivnici koji će služiti kada pada kiša. Sada se trebaju posložiti šahte u ravninu, nasipati bankine i asfaltirati završnim finim slojem asfalta. Ovdje su dosta uske ulice pa nema mjesta baš za nogostup. No, kada se sve sredi bit će to ponovno lijepo uređeno naselje. Vidio sam i poneke komentare o betonskim banderama HEP-a, no danas se takve postavljaju. A i ne može Grad utjecati kakve će bandere HEP postavljati. Što se tiče optike, ovisi o interesu operatera. Podsjetit ću da će se radovi izvoditi ovu i iduću godinu jer je to veliko naselje. Samo ću još napomenuti da imam sastanak sa PZC-om koji sam i najavio kako bismo razgovarali o poboljšanju kvalitete izvođenja radova u gradu i prigradskim naseljima – poručio je zamjenik gradonačelnika Igor Brajdić.

Kako teku radovi pogledajte u našoj fotogaleriji.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!