Gotovo 29 tisuća kupača na bjelovarskim bazenima. Iduće godine nova ulaganja…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Bjelovarski bazeni u nedjelju zatvaraju vrata ovogodišnje sezone, a gradonačelnik Dario Hrebak i direktor Gradskog poduzeća za upravljanje sportskih objekata Marko Mihalinec osvrnuli su se na sezonu. 

-Očekujemo lijepo vrijeme od danas popodne pa sve do nedjelje. Sezona je usprkos svim problemima i nedaćama s vremenom bila izuzetno dobra. Više od 28 tisuća kupača je bilo, nadam se da će se do vikenda doći do brojke 29 tisuća. To nažalost neće nadmašiti rekordu 2019. godinu kada je bilo 30 tisuća kupača, ali mi smo itekako zadovoljni s ovom brojkom – kazao je gradonačelnik Hrebak i dodaje. 

-Zahvaljujem se Bjelovarskom plivačkom klubu na njihovim aktivnostima, zahvaljujem se i Vaterpolo klubu Mladost Bjelovar na njihovim aktivnostima. Bila je gužva, njima to možda i ne odgovara jer teško je to sve uskladiti, međutim s druge strane, gužva znači da je puno djece prošlo kroz plivanje, vaterpolo, igre na vodi i mislim da možemo biti zadovoljni sa svime što je učinjeno. Što se tiče financija, možemo reći da smo u blagom plusu. Bili su najavljivani teški minusi zbog lošeg vremena na početku sezone, ali sve se to izbalansiralo i došli smo u mali plus – kazao je gradonačelnik Hrebak i dodaje. 

-Iduće godine ćemo imati nova ulaganja, to je sasvim sigurno. Mi moramo i budemo ulagali i dalje u bazene. Proširit ćemo terasu, posaditi dodatno drveća i još puno toga, ali više ćemo o tome tijekom zime – zaključio je Hrebak. 

Direktor Gradskog poduzeća za upravljanje sportskih objekata kazao je da je zadovoljan sa ovom sezonom. 

-Što se tiče sportskih aktivnosti, Bjelovarski plivački klub i Vaterpolo klub Mladost Bjelovar su bili na vrhuncu. Dakle, veliki broj plivača, neplivača, vaterpolista, djece koja su išla na igre na vodi. Dobra suradnja je bila, vrijeme nas je generalno dobro poslužilo. Vjerujem da su kupači zadovoljni sa higijenom, kulturom i redom na bazenu – kazao je Mihalinec.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!