Bjelovarsko kulturno ljeto ulazi u produžetke, evo kad završava

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bjelovarsko kulturno ljeto, sada je to i službena informacija, protegnut će se i na jesen. Kulturne, zabavne, edukativne, glazbene, književne i druge manifestacije koje tijekom ljeta zabavljaju Bjelovarčane i njihove goste održavat će se sve do 28. rujna, dan prije Dana Grada Bjelovara i Dana bjelovarskih branitelja.

I sam taj podatak govori o tomu koliko su u gradskoj upravi zadovoljni BKLJ-om.

„Općenito gledajući, iznimno smo zadovoljni manifestacijom koja svake godine ima svoju publiku i privuče građane. Ovo ljeto je doista bilo za svakoga po nešto, a bit će i u narednim danima. Ta raznolikost pokazala se kao jako dobar recept za Bjelovarsko kulturno ljeto te ćemo u tom stilu i nastaviti. Naravno da uvijek postoje građani koji se ne slažu s nekim dijelom programa te nam upute i primjedbu, što je u redu, no svjesni smo da se ukusi razlikuju i da nije moguće sve ukuse zadovoljiti. Upravo zato program i jest raznolik te Bjelovarsko kulturno ljeto nudi, kao što smo rekli, za svakoga po nešto – radionice, promocije knjiga, predstave, kino na otvorenom, različite koncerte od rocka do tamburaša”, poručuju iz Grada Bjelovara.

Jedan od uobičajenih izazova tijekom BKLJ-a, a i ostalih događanja u Bjelovaru, jest pravovremena obaviještenost stanovnika o događanjima.

„Što se tiče dostupnosti najava sadržaja, sve je na vrijeme najavljeno i putem medija i putem društvenih mreža, a komuniciralo se i za svaku promjenu u programu koja je uglavnom bila uvjetovana lošim vremenskim prilikama. Također, na ključnim mjestima u gradu izvješeni su i plakati s programom”, navode iz Grada Bjelovara.

Šarolikost programa u kojemu će za svakog biti po nešto, prema svemu sudeći, nastavit će se i sljedeće godine. U gradskoj upravi smatraju da ne treba mijenjati konja koji pobjeđuje.

„U ovom trenutku, dok Bjelovarsko kulturno ljeto još traje, teško je govoriti o programu sljedeće godine, no ponavljamo, ići će se u istom pravcu jer se to pokazali kao odlično rješenje na zadovoljstvo naših građana”, odgovor je gradske uprave.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!