Jelena je studentica i obožava rock: ‘Volontiram na festivalu i nadam se da je ovo početak lijepe priče…’

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Danas (petak) i u subotu održava se rock festival ‘Zbrda zdola’, a da u Bjelovaru postoje mladi rock zaljubljenici dokazala je Jelena Nekvapil (21), studentica druge godine socijalnog rada koje je samoinicijativno odlučila volontirati na festivalu. 

-Bila sam s prijateljem na Špancirfestu koji mi je rekao da će se u Bjelovaru održati rock festival. Ostala sam ugodno iznenađena i rekla sam, ja jednostavno moram sudjelovati na tom festivalu. Javila sam se CUK-u, rekla sam im da sam studentica, da obožavam rock glazbu i da želim volontirati i pomoći festivalu na bilo koji način i evo, sudjelujem u organizaciji – rekla nam je Jelena. 

-Od svoje šesnaeste godine idem na rock festivale i obožavam ih. Na koncerte me otac vodio od malih nogu i baš se ugodno osjećam na koncertima, posebno festivalima gdje je glazba odlična, upoznaješ ljude, uvijek je fantastična atmosfera, stekneš nove prijatelje i jako mi je drago da ćemo imati rock festival u Bjelovaru – kaže nam Jelena koja je znala kampirati na festivalima, a kaže i da je pozvala mnoge svoje prijatelje na ovaj bjelovarski. 

-Da, pozvala sam puno svojih prijatelja s kojima idem ili se susrećem na festivalima. Neki su me pitali može li se kampirati na festivalu, rekla sam da ove godine još ne, ali da vjerujem da će iduće godine i toga biti te da je ovo samo početak jedne lijepe rock priče koja će se svake godine ponavljati i rasti – poručila je Jelena.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!